Ювелірний дім SOVA презентував відеопроєкт "Все про жіночі груди та їх здоров'я"

Ювелірний дім SOVA презентував спецпроєкт до місяця боротьби із раком молочної залози.

У відеопроєкті можна дізнатись все про жіночі груди та їх здоров'я. Зокрема, експерти з питань жіночого здоров’я та героїні, що побороли діагноз, відповідають на питання, які цікавлять тисячі жінок:

  • Як розпізнати рак молочної залози;
  • Коли і як часто варто звертатися до лікаря-мамолога;
  • Чому жінки відкладають візит;
  • Як змінюється життя під час хіміотерапії;
  • До кого звертатися за допомогою у разі виявлення захворювання;
  • Як відчувати себе жіночною під час лікування.

Ювелірний дім SOVA презентував відеопроєкт "Все про жіночі груди та їх здоров'я"

В головних ролях проєкту лікар-рентгенолог та УЗД Ганна Галішина, керівниця проєктів благодійного фонду "Квітна" Олена Берегова, а також жінки, яким вдалося побороти хворобу   Марина та Наталія.

Спецпроєкт є частиною благодійної ініціативи, яку бренд SOVA запустив цього жовтня. До місяця жіночого здоров’я ювелірний дім створив лімітований рожевий браслет, всі кошти з продажу якого будуть спрямовані до Благодійного фонду “Квітна" на підтримку роботи Мобільної клініки жіночого здоров’я, аби кожна жінка, в регіонах де буде працювати платформа, могла пройти обстеження безоплатно.

Раніше ми писали, що ювелірний дім SOVA долучився до ініціативи та створив лімітований рожевий браслет, усі кошти з продажу якого направлять до БФ "Квітна", на підтримку роботи Мобільної клініки жіночого здоров’я, аби кожна жінка могла пройти обстеження безоплатно.

Ювелірний вечір разом з Леонідом Мартинчиком: як пройшов осінній шопінг в бутику SOVA у ТРЦ Lavina Mall