Рожевий браслет від ювелірного дому SOVA

Ювелірний дім SOVA та благодійний фонд "Квітна" започаткували благодійний проєкт до місяця жіночого здоров'я. 

Ювелірний дім SOVA створив лімітований рожевий браслет до місяця жіночого здоров'яЖовтень вважається всесвітнім місяцем боротьби проти раку грудей. Цьогоріч ювелірний дім SOVA долучився до ініціативи та створив лімітований рожевий браслетусі кошти з продажу якого направлять до БФ "Квітна", на підтримку роботи Мобільної клініки жіночого здоров’я, аби кожна жінка могла пройти обстеження безоплатно.

Ювелірний дім SOVA створив лімітований рожевий браслет до місяця жіночого здоров'яЯк відомо з історії, після війни збільшується кількість людей, у яких виявляють онкологічні захворювання. Тому в період повномасштабного вторгнення важливо, щоб жінки мали змогу отримати кваліфіковану допомогу — на деокупованих територіях, де медичну інфраструктуру знищили, та в областях, де вимушено переміщені особи потребують медичних обстежень.

Ми вирішили створити особливий символ, який стане для жінок нагадуванням піклуватися про себе та регулярно перевіряти стан свого здоров’я. 

Браслет від ювелірного дому SOVA виконаний з ніжного рожевого коралу, доповнений срібною підвіскою з емаллю, де символічно зображені жіночі груди, а на звороті вигравіюване нагадування  — "турбуйся про себе".

Цей символ стане для жінок нагадуванням піклуватися про себе та регулярно перевіряти стан свого здоров’я. 

Ювелірний дім SOVA створив лімітований рожевий браслет до місяця жіночого здоров'я

Всі кошти з продажу браслету передадуть до Благодійного фонду "Квітна"У жовтні Мобільна медична платформа працюватиме в Білоцерківському районі та Чернігівській області. Більш детально про благодійний проєкт можна дізнатися за посиланням.

Ювелірний вечір разом з Леонідом Мартинчиком: як пройшов осінній шопінг в бутику SOVA у ТРЦ Lavina Mall