Ювелірний дім SOVA презентував оновлений бутик у ТРЦ Ocean Plaza з Ігорем Донскіх

Клієнти та друзі бренду SOVA завітали до оновленого бутика у київському ТРЦ Ocean Plaza. Зірковим ювелірним стилістом вечора став інфлюенсер Ігор Донскіх, який допоміг кожному підібрати прикраси з новинок та класичних колекцій SOVA.

Під час вечірнього шопінгу можна було поспілкуватися з Ігорем, зробити спільні фото, придбати омріяні прикраси та відсвяткувати нову покупку келихом ігристого та полуницею у шоколаді.

Бренд SOVA презентував оновлений бутик у ТРЦ Ocean PlazaНова колекція Culture з колосками та діамантами була у центрі уваги впродовж всього вечора, а незмінними фаворитами клієнтів залишилися прикраси з колекцій Мегаполіс та The Diamond lines

Інтер'єр оновленого магазину створює ідеальні умови для ювелірного шопінгу, у чому вдалося переконатися цього вечора. Під час примірки прикрас у бутику ви завжди можете випити кави, а також скористатися відкритою зоною ультразвукової чистки ювелірних виробів, яка функціонує в залі.

Підтримати презентацію бутика завітали fashion-інфлюенсерки Настя Побережна та Інна Душак, стилістки Юлія та Оля, а також блогерки Анна Орловська, Каріна Доронченко, Дар’я Тарадойко та Юля Норец.

Нагадаємо, ювелірний дім SOVA презентував відеопроєкт "Все про жіночі груди та їх здоров'я".

Ювелірний вечір разом з Леонідом Мартинчиком: як пройшов осінній шопінг в бутику SOVA у ТРЦ Lavina Mall