фільм Йди за мною

Український кінорежисер Любомир Левицький знімає 30-хвилинний документальний фільм "Йди за мною". Прем'єра стрічки має відбутися вже цієї осені.

"Йди за мною" — це реальна історія про військову рятувальну операцію за допомогою дронів, яка трапилась декілька місяців назад.  Фільм розповідає про сімейну пару цивільних, які на своєму авто потрапили під шквальний обстріл ворожої російської армії на перехресті дороги неподалік Ізюму.

Неподалік на позиціях перебували військовослужбовці 93-ї бригади "Холодний Яр". Не маючи можливості безпечно підійти до цивільних українців, на відстані 6 кілометрів бійці  провели безпрецедентну для світу рятувальну операцію за допомогою дронів.

Якщо глянути на назву глибше, то "Йди за мною" це про наслідування України в її хоробрості, винахідливості, у вмінні жити по-справжньому, у силі змінити все, що не працює, на те, що справді буде символізувати нове майбутнє!

Зазначається, що крім вагомої культурної цінності, фільм стане потужним доказом воєнних злочинів російської армії проти цивільного населення України. А також це беззаперечне підтвердження того, наскільки важливо продовжувати підтримувати ЗСУ дронами.

Автори фільму обіцяють, що це буде унікальна історія, яка не відпустить увагу глядача ні на хвилину.

Раніше ми поговорили з режисером Кирилом Нечмоня та актором Робертом Фельдманом про відродження та майбутнє українського кінематографа.

Це десять фільмів жовтня