Погода Київ

Наступний тиждень у Києві розпочнеться з туману, продовжиться невеликим проясненням, а закінчиться зимовим похолоданням. Про це свідчать дані КМДА та погодного порталу sinoptik.ua.

На понеділок у столиці очікується туман. Він розпочнеться вночі та протримається до ранку. Видимість становитиме 200-500 метрів. Водіїв просять рухатися повільно та тримати безпечну дистанцію, вмикати протитуманні фари разом із ближнім світлом, уникати різких маневрів. Пішоходів закликають бути уважними та одягати світловідбивні елементи.

Загалом протягом доби температура повітря у понеділок коливатиметься від -1 до +1 градусу. Увесь день буде хмарно, місцями можливий невеликий мокрий сніг та дощ. 

У вівторок погода буде приблизно ж такою, як і в понеділок — хмарною та мокрою. Вночі синоптики прогнозують дощ зі снігом, але до обіду опали мають припинитися. Температура триматиметься у районі нуля градусів.

Посередині тижня почнеться похолодання, проте останній день осені та перший день зими також трохи порадують сонцем. У середу температура вночі опуститься до -3 градусів, а вдень буде +1. Вдень і ввечері небо над столицею буде безхмарним. У четвер вночі прогнозують -4 градуси, а вдень — близько нуля. Ясну погоду обіцяють переважно вранці, а потім небо знову затягнеться хмарами.

П'ятниця буде хмарною та прохолодною температура протягом доби коливатиметься від -4 до -2 градусів. Ближче до вечора може знову піти сніг.

Схожу погоду прогнозують і на вихідних. В суботу температура вдень та вночі триматиметься на рівні -3 -2 градусів. Весь день буде хмарним та без опадів. В неділю нічна температура знизиться до -6 градусів, а денна залишиться на рівні -3. Небо також буде затягнуто хмарами протягом дня, а опадів у цей день теж не прогнозують.

Нагадаємо, в "Укрзалізниці" заявили, що готові забезпечити киян теплом й речами першої потреби у випадку надзвичайних ситуацій. Для цього на вокзалах у будь-який момент протягом години зможуть розгорнути "Фортеці незламності".

"Маніпулювати не треба": Кличко заявив, що усі пункти обігріву Києва працюють