Ракетна атака на Київ та Київщину 15 лютого: усе про наслідки з відео

Вранці, 15 лютого, війська рф атакували Київ та Київщину крилатими та балістичними ракетами. Сили ППО збили усі ворожі цілі, уламки впали на будинки в одній з громад області.

Як повідомили у КМВА, в столиці обійшлось без жертв, постраждалих та руйнувань, критична інфраструктура не пошкоджена.

Наслідки збиття ракет зафіксували в Бучанській громаді. Унаслідок обстрілів там пошкоджено п'ять приватних житлових будинків (вибиті вікна, пошкоджені дахи та фасади), автомобіль та господарчу споруду. 

Вранці Київ та область атакували ракетами: які наслідкиМіський голова Бучі зазначив, що інформація про жертв не надходила. Протягом дня обласна адміністрація спільно з громадами надасть необхідну допомогу мешканцям пошкоджених осель.

Вранці Київ та область атакували ракетами: які наслідки

Вранці Київ та область атакували ракетами: які наслідкиБіля лісосмуги в селі Буда-Бабенецька після збиття ракети утворилась величезна вирва. В цей момент людей біля лісу не було.

За інформацією Повітряних Сил, росіяни запустили по території України 26 ракет різного типу (крилаті Х-101/Х-555/Х-55, балістичні "Іскандер-М", "Калібри", зенітні C-300 та авіаційні X-59). Силами ППО знищено 13 цілей.

Ракетна атака на Київ та Київщину 15 лютого: усе про наслідки з відео

Нагадаємо, що 11 лютого росіяни атакували територію України 45 ударними безпілотниками типу "Shahed-136/131".

На скільки мільярдів доларів росіяни завдали збитків українській культурі