Наслідки нічної атаки "шахедів" на Київську область: ППО знищили 40 ударних БПЛА
Фото - Командування Об'єднаних Сил ЗСУ

Вночі 11 лютого росіяни атакували територію України 45 ударними безпілотниками типу "Shahed-136/131".

Про це повідомила прес-служба Повітряних сил ЗСУ.

Повітряна тривога у столиці тривала майже 2 години. Сили протиповітряної оборони знешкодили всі ворожі ударні безпілотники "Shahed", що прямували на Київ під час нічної атаки. Про це повідомив очільник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко. За попередніми даними — у Києві без жертв та руйнувань. 

У Київській області внаслідок падіння уламків дронів на території одного з підприємств виникла пожежа. Ворог пошкодив складські приміщення, СТО, ангар, адмінбудівлю підприємства, легковий автомобіль та навантажувач. Рятувальники ліквідували пожежу. Жертв та постраждалих серед населення немає. Про це розповів начальник Київської ОВА Руслан Кравченко. 

Дрони ворог запустив з Балаклави та полігону на мисі Чауда — території тимчасово окупованого Криму. Загалом сили ППО знищили 40 "шахедів" противника у межах Київської, Вінницької, Житомирської, Кіровоградської, Миколаївської, Черкаської, Одеської, Дніпропетровської та Херсонської областей.

Нагадаємо, мешканці столиці, які постраждали під час ракетного обстрілу 7 лютого 2024 року можуть отримати грошову допомогу від гуманітарної організації Acted. 

У Києві відкрився хаб для визволених з полону військових: подробиці