Ракетна атака на Київ 13 грудня 2023 року

Вночі 13 грудня, рф атакувала Київ десятьма балістичними ракетами — всі цілі збили Сили протиповітряної оборони.

Як повідомляє мер міста, станом на 7:33 відомо про 53 постраждалих

20 із них (в тому числі двох дітей) госпіталізували. 

Ще 33 постраждалих (з них 6 дітей) отримали допомогу медиків на місці.

Падіння уламків зафіксували в різних районах столиці. Вночі 13 грудня рф атакувала Київ десятьма балістичними ракетамиЗокрема, у Дніпровському районі вибуховою хвилею вибило вікна в двох житлових будинках. 

Також, відбулось загоряння приватного житлового будинку та пошкодження ще 3 приватних помешкань — без пожеж. 

Уламки впали і на проїжджу частину, пошкодивши водопровідну мережу — усі споживачі з водопостачанням.Вночі 13 грудня рф атакувала Київ десятьма балістичними ракетами В цьому ж районі повибивало шибки та пошкодило центральний вхід дитячої лікарні.

Відомо про 35 приватних будинків, що залишаються без світла внаслідок пошкоджень ліній електропередачі уламками ракет — електропостачання планують відновити до 14:00.

У Дарницькому районі Києва сталась пожежа в приватному помешканні.Вночі 13 грудня рф атакувала Київ десятьма балістичними ракетами У Деснянському районі сталося загоряння на 7 поверсі 9-ти поверхового житлового будинку та декількох авто в дворі цього будинку. 

Мешканців евакуювали та надали необхідну допомогу.

У Голосіївському районі уламки впали на проїжджу частину дороги — без послідуючого горіння. Вночі 13 грудня рф атакувала Київ десятьма балістичними ракетами Раніше “Наш Київ” розповідав, якою була ракетна атака на Київ 11 грудня.

Росіяни атакували Київ новими дронами: чим небезпечні чорні "шахеди"