Вибухи у Києві 11 грудня: наслідки нічного обстрілу з фото

Сьогодні, 11 грудня, о 4 годині ранку в Києві пролунали вибухи без оголошення повітряної тривоги. Росіяни намагались завдати ракетного удару по столиці. Сили ППО збили ворожі цілі, але уламки впали на будинки, є постраждалі.

Як повідомили у КМВА, рф випустила в бік Києва балістичні ракети. Внаслідок відбиття удару сталося падіння уламків ракет в Дарницькому районі.

Нічна атака на Київ: в Дарницькому районі є постраждалі та руйнуванняВ десяти житлових будинках вибило вікна та двері, пошкоджено покрівлі та стіни. Також уламок ракети виявили на території магазину-складу. На місці наразі працюють рятувальники.

Нічна атака на Київ: в Дарницькому районі є постраждалі та руйнуванняНічна атака на Київ: в Дарницькому районі є постраждалі та руйнуванняТравми різного ступеня отримали четверо мешканців Бортничів. Чоловік 23 років отримав осколкове поранення нижніх кінцівок, медики оперативно надали йому допомогу. У трьох жінок лікарі зафіксували гостру реакцію на стрес.

Нічна атака на Київ: в Дарницькому районі є постраждалі та руйнуванняНічна атака на Київ: в Дарницькому районі є постраждалі та руйнуванняРаніше ми писали, що останній раз росіяни атакували Київ крилатими ракетами типу Х-101/555/55.

Ціни на оренду житла у Голосіївському районі зміняться: причина