В Іспанії, на Канарських островах, власники київських закладів "Улюблений дядя" та "Італійська редакція" відкрили бістро Papá Teide.
Про відкриття повідомила Ольга Ридвановська, співвласниця та шеф-кондитер закладу.
Девіз закладу Papá Teide — "Я хочу робити просту їжу по-новому".
Що у меню:
За меню закладу відповідає Вова Ташаєв. Замовити можна закуски та основні страви: паста з томатами, бабагануш, гуакамоле, салат с зеленню, інжиром, козячим сиром-брюле, мигдалем та кіноа, кролик, бурата зі сливами на грилі, мінібургери з витриманою яловичиною з чорним часником, варенням з цибулевого вермуту та листям ромену.
За випічку та десерти відповідає Ольга Ридвановська. Гостям пропонують десерт "Павлова", чизкейк зі сливою та ягодами. Серед напоїв — комбуча, кава, матча, чай та інше.
Повне меню закладу можна подивитися за посиланням.
Заклад знаходиться в Санта-Крус-де-Тенеріфе. До речі, First Line – це харків'яни, які розвивали ресторанний бізнес у Києві.
Раніше ми писали, що у Дубаї відкрився перший ресторан української кухні YOY.