Українські ресторатори відкрили бістро на Канарських островах

В Іспанії, на Канарських островах, власники київських закладів "Улюблений дядя" та "Італійська редакція" відкрили бістро Papá Teide.

Про відкриття повідомила Ольга Ридвановська, співвласниця та шеф-кондитер закладу.

Вова Ташаєв та Ольга Ридвановська у бістро Papá Teide на Канарських островахДевіз закладу Papá Teide — "Я хочу робити просту їжу по-новому". 

Ласкаво просимо до сім'ї First line group наш новий Papateide.bistro. Це було дуже не просто, через біль, маньяну та сльози, але ми впоралися. Як завжди чудовий сервіс, смачна їжа з канарським акцентом, натуралочка та ваш улюблений Basil Beauty чекають на вас

Бістро Papá Teide на Канарських островахЩо у меню:

За меню закладу відповідає Вова Ташаєв. Замовити можна закуски та основні страви: паста з томатами, бабагануш, гуакамоле, салат с зеленню, інжиром, козячим сиром-брюле, мигдалем та кіноа, кролик, бурата зі сливами на грилі, мінібургери з витриманою яловичиною з чорним часником, варенням з цибулевого вермуту та листям ромену.

За випічку та десерти відповідає Ольга Ридвановська. Гостям пропонують десерт "Павлова", чизкейк зі сливою та ягодами. Серед напоїв — комбуча, кава, матча, чай та інше.

Бістро Papá Teide на Канарських островахПовне меню закладу можна подивитися за посиланням.

Заклад знаходиться в Санта-Крус-де-Тенеріфе. До речі, First Line – це харків'яни, які розвивали ресторанний бізнес у Києві.

Раніше ми писали, що у Дубаї відкрився перший ресторан української кухні YOY.

У мережі японських ресторанів запускають українське меню