У Дубаї відкрився перший ресторан сучасної української кухні YOY. Заклад знаходиться на Palm Jumeirah, The Pointe.
Про це

Засновники закладу — Георгій Піонов і Павло Мороз, представники київської компанії Moderza Group.
Метою створення ресторану було прагнення познайомити місцевих мешканців із сучасною Україною та її смаками, вразити гостинністю й атмосферою. Форму для YOY ресторану створив відомий дизайнер Юрій Жуйков. Вона оздоблена вишивкою, де кожен візерунок зроблений вручну.

Гостям пропонують борщ із печі, банош з каштанами, галушки з аспарагусом та трюфельною сметаною, вареники з вишнею, бринзу з варенням ялини. Серед напоїв можна скуштувати різні українські традиційні наливки: хріновуха, вишнівка з кавою, перцівка, наливка з копченою грушею, витриманою в дубі.
Інгредієнти для страв привозять безпосередньо з України.
Раніше ми писали, що у Токіо відкрили ресторан української кухні, який називається