У Токіо відкрили ресторан української кухні

У Токіо відкрили ресторан української кухні, який називається "Смачного".

Про це на своїй сторінці у фейсбук повідомив посол України в Японії Сергій Корсунський.

У закладі не тільки подають українські страви, а й працюють українці, які евакуювалися до країни вранішнього сонця.

Наразі в ресторані можна скуштувати

  • борщ;
  • гречка з гарніром та чорним хлібом;
  • салат з буряка;
  • голубці;
  • котлета по-Київськи.

 

"І нехай меню поки що маленьке, і все ще тільки починається, ми перевірили — борщ справжій, котлетки по-київські й голубці смачнющі, відвідувачів повно", — зазначає посол.

Нагадаємо, раніше ми писали, що в мережі японських ресторанів "Монтероза" запустили українське меню, але на той момент борщу в них не було через нерегулярне постачання буряків. Ймовірно, ця проблема в Японії вирішена.