Вийшов тізер серіалу про пса Патрона

Вийшов тизер анімаційного серіалу, присвяченого зірковому чотирилапому саперу псу Патрону. Прем'єра серіалу відбудеться 7 січня 2023 року.

У ролику маленька дівчинка загадує бажання, "щоб вийшов мультик про песика Патрона", і щоб у цьому мультфільмі також був кіт на ім'я Том, чудернацькі істоти, різні тварини та весела пісня. В цей час намальовані Патрон та Том ховаються за ліжком дівчини.

У своєму Instagram пес Патрон написав, що серіал буде пригодницьким та розповідатиме про тварин, які вразили усіх своєю сміливістю за останні 10 місяців.

"Він такий пригодницький, що я сам такий "вооооу!". Там я ганяюсь за дуже дивними створіннями… але поки не буду розкривати всіх секретів. Я дуже прошу вас підтримати мене. Адже я теж брав участь у написанні сценаріїв, і це мій дебют", — написав Патрон і попросив своїх читачів розповісти, на які пригоди вони чекають у серіалі.

Нагадаємо, днями вийшов трейлер апокаліптичного фільму М. Найта Ш’ямалана "Стукіт у двері". Це — екранізація бестселера "Хижина на краю світу" про подружжя, яке під час свого відпочинку у хатинці на березі озера стає заручниками озброєних незнайомців та має зробити тяжкий вібир, щоб запобігти апокаліпсису. 

Це 10 фільмів січня