Вийшов трейлер апокаліптичного фільму М. Найта Ш’ямалана "Стукіт у двері"

Кінокомпанія Universal Pictures випустила новий трейлер апокаліптичного фільму жахів Knock at the Cabin ("Стукіт у двері"), зрежисованого М. Найт Ш'ямаланом для Blinding Edge Pictures.

Майбутня стрічка стане екранізацією роману-бестселера "Хижина на краю світу" американського письменника Пола Тремблея.

У центрі сюжету подружжя, яке вирішує провести відпустку зі своєю донькою у віддаленій хатинці на березі озера. Несподівано вони стають заручниками чотирьох озброєних незнайомців, які вимагають від них зробити важкий вибір та вбити когось з членів родини, щоб запобігти апокаліпсису. Маючи обмежений доступ до зовнішнього світу, сім’я повинна вирішити, у що вона вірить, перш ніж усе буде втрачено.

Головні ролі виконали Руперт Грін ("Гаррі Поттер", "Будинок з прислугою"), Дейв Батіста ("Дюна", "Вартові галактики"), Джонатан Грофф ("Матриця: Воскресіння", "Мисливець за розумом"), Бен Елдрідж ("Флібег") та Ніккі Амука-Берд ("Костюм").

Прем’єра фільму відбудеться 3 лютого 2023 року. 

Нагадаємо, Columbia Pictures випустила дебютний трейлер науково-фантастичного фільму "65" з Адамом Драйвером в головній ролі. У центрі сюжету — пілот Міллс, чий космічний корабель зазнав аварії зіткнувшись з астероїдом та здійснив термінову посадку на невідомій території. 

Вийшов перший трейлер "Оппенгеймера" Крістофера Нолана