Вийшов п’ятий випуск музичного тревел-шоу "Як звучить світ…Україна" про Київ
Зйомки "Як звучить світ...Україна" в Києві

На YouTube-каналі "УкрЮтюбПроєкт" вийшов п’ятий випуск "Як звучить світ… Україна". Відео присвячено Києву.

Автори проєкту Наталя та Євген Синельникові разом з ведучим та композитором Євгеном Філатовим зібрали не тільки ті звуки, з якими асоціюється столиця, а й ті, що презентують нашу країну музичному світу.

Автори проєкту Наталя та Євген Синельникові та композитор Євген Філатов

Київ — місто, до якого неможливо бути байдужим. Воно зачаровує, дивує, мотивує та вносить корективи у життя українців. Це галасливий мегаполіс, сповнений безліччю звуків, що характеризують ритм всієї країни. Але в ньому також є місця, куди можна втекти, і опинитися в атмосфері релаксу, умиротворення та почути вітер, шелест дерев та спів пташок.

У рамках випуску Євген Філатов створив електронний трек, присвячений звучанню Києва. Для цього він поєднав етнічні мотиви вуличних музикантів, музику київських DJ-їв і звуки пам’яток міста.

Зйомки п’ятого випуску музичного тревел-шоу "Як звучить світ…Україна"

"Київ – серце нашої країни, в якому цілодобово вирує життя навіть в умовах війни. Та чи знали ви, що можна почути його серцебиття, просто притиснувши руку, і відчути біт? У випуску я розкрию де, це можна зробити. А також буде багато інших цікавих місць та звуків, які для когось стануть нагадуванням приємних моментів з життя або мотивацією відвідати столицю", — розповідає Євген Філатов.

П’ятий випуск музичного тревел-шоу "Як звучить світ…Україна" присвячений Києву

Один з сюжетів присвячено ГО "Волонтерський рух "Толока", в якому молодь допомагає розбирати наслідки російських обстрілів на благодійних засадах. Це розповідь про киян, які змінили розваги на добрі справи, але не втратили почуття ритму і любові до прекрасного.

Нагадаємо, раніше Міша Кацурін та Антон Птушкін випустили фуд-тревел-шоу про їжу Києва.