Їжа Києва. Великий гід
Кадр з шоу "Їжа Києва. Великий гід"

Тревел-блогер Антон Птушкін та ресторатор Міша Кацурін запустили нове фуд-тревел-шоу про їжу та заклади українських міст. Перший випуск присвятили Києву.

У цьому випуску ведучі шоу розповідають, де у столиці шукати найкращу шаурму, чому сирники – це суто українська страва, де слід скуштувати справжню котлету по-київськи, а де – фісташковий “Київський торт”. 

Також у цій серії розкажуть про найкращі гастро-місця Києва: культовий ресторан “Струмок”, дуже контрастний із ним трендовий Mirali та надпопулярну “Молодість”. Також глядачі дізнаються про те, як українські ресторатори працюють під час війни.  

"Я дуже давно мріяв розповісти про Київ, бо страшенно захоплююсь містом. Для мене Київ – нереально гастрономічне місце світового рівня. Ми тут живемо, то часто цього просто не помічаємо і сприймаємо як даність. Але у випуску я не зміг показати й 10% від того, що хотів би, бо дуже багато видатних місць. Якщо показувати все, буде епізод на 8 годин. Тому я зробив окремий гід з улюбленими місцями", – коментує Міша Кацурін.

Під час зйомок автори шоу помітили, що у Києві складніше домовлятися з власниками закладів, щоб потрапити на кухню і показати процес приготування їжі, ніж у деяких інших країнах. Тому, не дивлячись на зв‘язки, ведучим не вдалося зазирнути усюди, куди б вони хотіли.

Нагадаємо, навесні Антону Птушкіну заборонили в'їзд до росії на 50 років через те, що він засудив російську агресію проти України. Від початку війни Антон записав кілька відео на цю тему.

McDonald's відкрив ще п'ять закладів у Києві та відновив роботу у Борисполі