Тревел-блогеру Антону Птушкіну заборонили в'їзд до росії на 50 років
Фото: instagram.com/ptuxerman

Українському тревел-блогеру та колишньому ведучому програми "Орел і Решка" Антону Птушкіну на 50 років заборонили в'їзд у росію. Це рішення він прокоментував на своїй сторінці в Twitter.

"Отже, випуску про Поволжя не буде", — написав блогер. 

Так, 20 квітня російські Telegram-канали повідомили, що Птушкіну заборонили в'їзд до росії до 2072 року. Це пов'язано з тим, що блогер засуджує російську агресію проти України. Зокрема, від початку війни Антон записав кілька відео на цю тему. 

Згодом український співак Володимир Дантес також повідомив, що йому заборонили в'їзд до рф. 

"Людоньки, ну що ж це коїться? Спочатку оголосили ворогом рф. Потім заборонили в'їзд до цієї країни. Та ідіть нах*й", — розповів він у сторіс на своїй сторінці в Instagram

Володимир Дантес (справжнє ім'я — Володимир Ігорович Гудков) також опублікував список інших артистів, яким заборонили в'їзд до росії. Серед них — Джамала, Іван Дорн, Андрій Данилко, Святослав Вакарчук, Андрій Бідняков, Алан Бадоєв, Женя Мільковський, Дмитро Монатик, Макс Барських (справжнє ім'я — Микола Бортник) та інші. Також у списку є Світлана Лобода, яка після анексії Криму активно виступала в росії. Загалом у переліку "заборонених" — близько 30 артистів. 

Спротив російській окупації, день 56