Марк Стронг став новим амбасадором UNITED24 (ФОТО)

Марк Стронг став новим амбасадором UNITED24. Британський актор, який зіграв у фільмах "Шерлок Голмс", "Кінгсмен", "Шазам", "Гра в імітацію" тощо, допоможе відновлювати українські школи.

Про це повідомили на сайті фандрейзингової платформи.

Актор Марк Стронг став новим амбасадором UNITED2427 вересня відбулася онлайн-зустріч президента України Володимира Зеленського й Марка Стронга, на якій зірка британського кіно приєднався до команди амбасадорів UNITED24.

Актор Марк Стронг став новим амбасадором UNITED24В липні 2023 року Марк Стронг взяв участь у благодійному матчі Game4Ukraine в Лондоні й допоміг зібрати кошти на відновлення Михайло-Коцюбинського ліцею на Чернігівщині. Відтепер актор збиратиме гроші для освітніх закладів України.

Актор Марк Стронг став новим амбасадором UNITED24"Я дуже пишаюся зустріччю та розмовою з Президентом Зеленським й можливістю бути послом United 24. Я сподіваюся зібрати гроші та допомогти відновити пошкоджені школи, щоб українські діти мали змогу повернутися до навчання та знову бути зі своїми друзями", — написав Марк Стронг у себе на сторінці в Instagram.

Раніше ми писали, що до команди UNITED24 долучився засновник World Central Kitchen Хосе Андрес.

Британський мандрівник Бер Гріллз став амбасадором UNITED24