Від ракетного удару в Одесі загинули шестеро людей: серед них немовля
Фото: ДСНС України

Внаслідок ракетного удару по Одесі загинули п'ятеро людей, а ще 18 отримали поранення. Про це повідомив керівник Офісу президента Андрій Єрмак.

Він додав, що серед убитих є тримісячне немовля. Кількість постраждалих наразі уточнюється. 

"П'ятеро убитих та 18 поранених українських громадян. Це — тільки тих, кого знайшли. І скоріше за все, буде більше... Серед убитих — тримісячна дитина. Малеча, яка мала зустрічати з батьками свій перший Великдень. Нічого святого. Абсолютно", — написав Єрмак.

Нагадаємо, вдень 23 квітня по Одесі був завданий ракетний удар. Окупанти випустили по місту кілька ракет з літаків ТУ-95, що знаходились в акваторії Каспійського моря. 

Бійці зенітних ракетних підрозділів ПК "Південь" змогли знищити дві ворожі крилаті ракети та два БПЛА оперативно-тактичного рівня, за допомогою яких могли корегувати політ ракет та створювати перешкоди засобам ППО. Проте дві ракети все ж вразили військовий об’єкт, а ще дві — влучили в житлові будинки.

Оновлення. За повідомленням ДСНС України, кількість загиблих в Одесі внаслідок ракетного удару зросла до шістьох людей, серед них — одна дитина. Кількість постраждалих не збільшилась — 18 осіб.

Рятувальники ліквідували пожежу в шістнадцятиповерховому житловому будинку, який постраждала від влучання ракети. Там сталося загорання квартир на четвертому та п'ятому поверхах. З-під завалів врятували двох людей, також було евакуйовано 86 мешканців.

 

 

Posted by ДСНС України on Saturday, April 23, 2022
Спротив російській окупації, день 59