Російські окупанти обстріляли Одесу ракетами (оновлено)
Фото: unsplash.com

Вдень у суботу, 23 квітня, в Одесі пролунали кілька вибухів — по місту був нанесений ракетний удар. Про це повідомляють різні джерела.

Верифікований канал Ukraine NOW повідомляє, що російські окупанти хаотично обстрілюють місто. Вже є кілька влучань ворожих ракет.

"Суспільне Одеса" з посиланням на Оперативне командування "Південь" повідомляє, що ворог наніс по Одесі ракетний удар. Є влучання в об'єкти інфраструктури.

Мешканців міста просять залишатися в укриттях, оскільки небезпека ще не минула.

Міська влада поки що не дає офіційної інформації щодо руйнувань або постраждалих внаслідок атаки окупантів.

Оновлення. В офіційному Telegram-каналі Одеси з посиланням на Повітряне командування "Південь" підтвердили обстріли міста. Там розповіли, що між 14:00 та 15:00 окупанти випустили по місту кілька ракет з літаків ТУ-95 з акваторії Каспійського моря. 

Бійці зенітних ракетних підрозділів ПК "Південь" змогли знищити дві ворожі крилаті ракети (попередньо Х555 або Х101), які здійснювали удари по Одесі, та два БПЛА оперативно-тактичного рівня, за допомогою яких могли корегувати політ ракет та створювати перешкоди засобам ППО. Однак дві ракети все ж вразили військовий об’єкт, а ще дві —  влучили в житлові будинки.

Спротив російській окупації, день 57