В Україні запустили застосунок "База", який допоможе стабілізувати психологічний стан

В Україні розробили новий мобільний застосунок "База", який допоможе ветеранам, родичам або близьким військових та цивільним стабілізувати психологічний стан. Також можна отримати інформацію про основні види психологічної самодопомоги та поставити питання  фахівцям.

 Україні розробили новий мобільний застосунок "База", який допоможе ветеранам, родичам або близьким військових та цивільним стабілізувати психологічний стан.Застосунок "База" має такі підрозділи:

  • Інструменти. Тут можна дізнатися, як працювати з емоціями та ділитися власним досвідом. Наприклад, що робити після контузії;
  • Базове. У розділи йдеться про фізичні та психологічні стани, з якими можуть стикатися ветерани або ветеранки;
  • Стоп кнопка. Тут можна отримати допомогу, якщо "накрило";
  • Обране. В цей розділ можна додавати усю корисну інформацію та вправи, які ви знайшли у застосунку. Вони будуть доступні навіть в режимі офлайн;
  • Контакти. Цей розділ для тих, хто прагне поспілкуватися із фахівцями, поставити питання або додати контакти (свої або інші, корисні).

 Україні розробили новий мобільний застосунок "База", який допоможе ветеранам, родичам або близьким військових та цивільним стабілізувати психологічний стан."Тут можна почитати про тривогу, наслідки легкої черепно-мозкової травми, хронічний біль, поганий сон, депресію, нав’язливі думки та знайти інструменти, як працювати з цим", – йдеться в описі.

Вхід у застосунок здійснюється як через власний акаунт, так і без реєстрації. Користувачі можуть обирати теми та голоси, які звучатимуть у вправах (є чоловічий та жіночий). Також є вбудований є трекер настрою, можливість записувати свої думки та стани, ставити нагадування. 

Щоб завантажити застосунок необхідно перейти в App Store для власників Apple та в Google Play для власників Android.

Раніше ми писали, що у Бучі запрацював Центр психологічної підтримки "RAZOM з тобою".

Вкладники збанкрутілих банків зможуть повернути гроші через Дію: подробиці