В Ірпені створили мурал Мартіну Куперу та першому дзвінку по мобільному

Ліцеїсти з Ірпеня створили мурал, який присвятили американському інженеру Мартіну Куперу. Науковець у 1973 році здійснив перший у світі дзвінок по мобільному телефону. 

Про це повідомили представники Ірпінської міської ради у Telegram.

В Ірпені створили мурал, який присвятили Мартіну Куперу та першому дзвінку по мобільномуСтуденти Ірпінського ліцею інноваційних технологій нещодавно спілкувалися х Купером та його дружиною через зум. Після онлайн-зустрічі молодь вирішила створити присвяту цій події, закарбувавши його портрет на стіні освітнього закладу.

В Ірпені створили мурал, який присвятили Мартіну Куперу та першому дзвінку по мобільномуАвтором муралу став Станіслав Видиборець, талановитий митець з Київщини. 

В Ірпені створили мурал, який присвятили Мартіну Куперу та першому дзвінку по мобільному"Мурал став не лише окрасою міста, а й нагадуванням всім ліцеїстам Ірпінського ліцею інноваційних технологій, що все можливо і вони теж в майбутньому зможуть увійти в історію", — йдеться у дописі ІМР.

В Ірпені створили мурал, який присвятили Мартіну Куперу та першому дзвінку по мобільномуНа стінописі також розмістили цитату Мартіна Купера. Це слова інженера про ліцей та його студентів. "ІЛІТ — це розвиток та інновації. Я вірю в ліцеїстів Ірпеня".

Раніше ми писали, що в центрі Ірпеня з'явився найбільший у світі мурал картини Тараса Шевченка "Катерина". 

У Києві відкрили мурал, присвячений волонтерціз Ірпеня: фото