У Києві невідомі вчинили акт вандалізму проти фотовиставки The War Is Not Over Yet: зробили дописи з поширенням тез російської пропаганди.

У Києві невідомі вчинили акт вандалізму проти фотовиставки The War Is Not Over Yet, яка проходила в Іллінському сквері. Це стенди з історіями та фотографіями журналістів, операторів, фотографів, що загинули, були поранені або опинилися в полоні.

У Києві пошкодили фотовиставку про журналістів на війні, поширив пропаганду рф

Про це повідомили на сайті Інституту масової інформації (ІМІ).

Вандали зробили дописи на стендах з поширенням тез російської пропаганди, а на світлинах військових та журналістів написали образи із запереченням збройної агресії росії проти України. 

У Києві невідомі вчинили акт вандалізму проти фотовиставки The War Is Not Over Yet: зробили дописи з поширенням тез російської пропаганди.ІМІ, як співорганізатори виставки, написали звернення до правоохоронних органів, зокрема СБУ та прокуратури.  

У Києві невідомі вчинили акт вандалізму проти фотовиставки The War Is Not Over Yet: зробили дописи з поширенням тез російської пропаганди.Виставку відкрили 16 вересня 2023 року, в день пам’яті журналіста Георгія Ґонґадзе, а вже 2 жовтня з'явились образливі написи. Наразі стенди демонтовані.

У Києві невідомі вчинили акт вандалізму проти фотовиставки The War Is Not Over Yet: зробили дописи з поширенням тез російської пропаганди.Усіх, хто був свідком акту вандалізму або має відео з камер спостереження просять звертатися до правоохоронних органів та Інституту масової інформації.

Раніше ми писали, що у Києві почастішали випадки масового вандалізму та навмисного псування контейнерів для збору небезпечних відходів.

У Києві відбудеться виставка "Освіта за кордоном": дата та програма