В Бородянці на Київщині відновили дитячий садок “Піноккіо”, пошкоджений авіабомбами на початку повномасштабної війни: фото
Фото: Київська ОВА

В Бородянці відновили дитячий садок “Піноккіо”, пошкоджений авіабомбами на початку повномасштабної війни.

Про це повідомляє Київська обласна військова адміністрація.В Бородянці на Київщині відновили дитячий садок “Піноккіо”, пошкоджений авіабомбами на початку повномасштабної війни: фотоДо війни заклад відвідували 132 дитини. Під час російських атак в підвалі дитсадка переховувалися місцеві мешканці. 1 березня 2022 року уламки авіабомби пошкодили фасад будівлі, вибухова хвиля вибила вікна, двері, зруйнувала міжкімнатні перегородки та знищила майно.

Відбудовувати садок почали у травні 2023 року.В Бородянці на Київщині відновили дитячий садок “Піноккіо”, пошкоджений авіабомбами на початку повномасштабної війни: фотоУ закладі провели капремонт, облаштували укриття. До відновлення долучились різноманітні організації та країни, зокрема меблі та благоустрій забезпечила Литовська Республіка, водопостачання та каналізацію відновили силами корпорації “NEFCO”, а Швейцарська гуманітарна організація “Klotenhelpsukraine” спільно з жителями швейцарського міста Клотен зібрали 1 млн грн на дообладнання укриття.В Бородянці на Київщині відновили дитячий садок “Піноккіо”, пошкоджений авіабомбами на початку повномасштабної війни: фотоВ Бородянці на Київщині відновили дитячий садок “Піноккіо”, пошкоджений авіабомбами на початку повномасштабної війни: фотоТакож на даху “Піноккіо” встановили сонячну електростанцію потужністю 12 кВт.

“Наш Київ” вже писав, що в Бучі відбудовують п’ятиповерхівку, пошкоджену на початку повномасштабної війни.

На Київщині створять онлайн-мапу безбар’єрності: яку інформацію міститиме ресурс