У Бучі відбудовують п’ятиповерхівку, пошкоджену на початку повномасштабної війни: фото

У Бучі триває відбудова частини зруйнованої секції будинку на вул. Б. Гмирі 11/6 — будівлю пошкодили на початку повномасштабної війни. 

Про це повідомив начальник Служби відновлення і розвитку інфраструктури у Київській області Руслан Ничік. У Бучі на Київщині відбудовують п’ятиповерхівку, пошкоджену на початку повномасштабної війни: фотоУ відновленій секції повністю зробили монолітний каркас будівлі, встановили усі віконні та балконні конструкції, покрівля вже зі стяжкою та тривають роботи над вхідними групами. У Бучі на Київщині відбудовують п’ятиповерхівку, пошкоджену на початку повномасштабної війни: фотоДетальніше про поточний стан відновлення: 

  • гідроізоляція та утеплення цоколя готові на 40%, у підвалі та на першому поверсі виконана стяжка; 
  • з 1 по 4 поверхи проклали кабельні лінії;
  • з 1 по 5 поверхи (без підвалу) влаштували системи холодного та гарячого водопостачання і опалення; 
  • каналізаційні системи — влаштовані повністю;

У Бучі на Київщині відбудовують п’ятиповерхівку, пошкоджену на початку повномасштабної війни: фотоТакож встановили віконні та балконні конструкції. Усі балкони з внутрішнім утепленням, й наразі тривають роботи над вхідними групами — 60% робіт вже виконали. Влаштували утеплення та стяжку покрівлі, для повного завершення робіт залишилось праймування та влаштування двох шарів руберойду. Готовність фасаду на 20%.У Бучі на Київщині відбудовують п’ятиповерхівку, пошкоджену на початку повномасштабної війни: фотоВідновлення частини зруйнованої секції будинку дасть можливість 110 мешканцям повернутися у власні оселі. 

“Наш Київ” вже писав, що на одній з вулиць Оболонського району прибрали незаконну рекламу.

На Київщині відкрили два ветеранські хаби: деталі