Поїзд Київ-Кишенів
Фото: facebook.com/Ukrzaliznytsia

Сьогодні, 5 листопада, "Укрзалізниця" відправила в перший рейс з Києва до молдавського Кишинева славнозвісний "Потяг до перемоги". Про це повідомляє пресслужба перевізника.

Поїзд відправився зі станції "Київ-Пасажирський" о п'ятій годині вечора та має прибути до Кишинева завтра о 10:38. У зворотному напрямку він відправлятиметься зі столиці Молдови о 17:45 та прибуватиме до української столиці об 11:48. З Києва рейс відправлятиметься по непарних числах, а з Кишинева — по парних.

Вартість квитка у плацкартний вагон становить від 1600 грн, а у купейний — від 2200 грн. Кінцева ціна може залежати від дня подорожі та інших факторів.

"Потяг до Перемоги" — це поїзд з семи розписаних українськими митцями вагонів, які пройшли капітальний ремонт під час повномасштабної війни та були облаштовані за новими стандартами екіпірування. Кожен вагон присвячений тимчасово окупованій на момент старту проєкту території України та подвигам українців на цій війні. Раніше цей потяг курсував тільки по Україні, а тепер він відправився за кордон. 

Нагадаємо, днями "Укрзалізниця" відкрила в Києві свій перший мерч-шоп, що розташований на Центральному залізничному вокзалі столиці. У магазині можна придбати одяг з різними принтами та надписами, керамічні вироби та товари для дому.

У додатку Укрзалізниці можна придбати квитки на міжнародні поїзди