"Потяг до перемоги"

У межах проєкту "Квитки до перемоги", "Укрзалізниця" разом з платформою UNITED24 відкрила продаж символічних квитків на перший рейс до Севастополя. 

Своє рішення ініціатори проєкту пояснили попитом на такі квитки серед українців. 

Зважаючи на 2,5 тисячі проданих квитків і надзвичайну цікавість українців до проєкту "Квитки до перемоги", ми вирішили, що просто не маємо права обмежуватись п’ятьма містами, квитки на поїзди до яких вже в продажу.

Скористатись цими квитками можна буде одразу після поновлення руху та деокупації міст. "Укрзалізниця" надішле благодійникам лист з інформацією про всі деталі стосовно обраного напрямку.

Усі квитки благодійні. Кошти від продажу перекажуть через платформу UNITED24 на закупівлю last-mile транспорту — автівок, які допоможуть сполучити міста й селища на деокупованих територіях із найближчими залізничними вузлами. 

Оформити символічні квитки можна за посиланням. Окрім Севастополя, їх продають до уже деокупованого Херсона, а також Маріуполя, Донецька, Луганська та Сімферополя. 

Нагадуємо, рейси буде здійснювати легендарний "Потяг до перемоги", розписані вагони якого присвячені подвигам людей на тимчасово окупованих територіях.

"Укрзалізниця" запустила перший "Потяг до перемоги" до Кишинева