"Укрзалізниця" тестує меню Milk Bar у поїздах: що можна замовити

"Укрзалізниця" почала тестувати у своїх пасажирських поїздах меню столичної мережі кондитерських Milk Bar. Про це повідомили у пресслужбі перевізника.

Минулого року локацію з десертами та солодощами від Milk Bar відкрили на Центральному залізничному вокзалі Києва. Але на цьому, зазначають в УЗ, співпраця з кондитерами не закінчилась.

Тепер десерти від Milk Bar стануть доступними в поїздах "Укрзалізниці". Поки що спробувати їхні солодощі (шоколадне та арахісове печиво і пряники) можна буде спробувати у поїзді №23/24, що курсує між Києвом та польським Хелмом.

Milk Bar

"Солодощі з’явились в рейсах вже від зараз: куштуйте, залишайте свої відгуки — ми обов’язково все прочитаємо", — зазначають в "Укрзалізниці".

Milk Bar

Нагадаємо, усі швидкісні поїзди "Інтерсіті+" обладнають Wi-Fi на базі технології Starlink до кінця цього року. "Укрзалізниця" та Мінцифри завершили тестування Starlink на поїзді "Інтерсіті", яке тривало понад 100 днів. Протягом цього періоду інтернет був доступний у середньому на 97% маршруту, а його швидкість сягала 65,7 Мбіт/с.

Центральний вокзал Києва стає інклюзивним: що вже зробили