Укрпошта відкрила голосування за найкращу марку 2023 року: як взяти участь

"Укрпошта" пропонує обрати найкращу марку, яку випустили у 2023 році. Проголосувати можна за одну з 10 художніх марок та 8 поштових блоків.

Про це повідомив гендиректор компанії Ігор Смілянський у Facebook.

Укрпошта відкрила голосування за найкращу марку 2023 року: як взяти участьСеред запропонованих варіантів — марка "ПТН ПНХ" із зображенням графіти Бенксі, "Україна Мати", "Винищувачі зла", "Зброя Перемоги", поштовий набір "Kalush Orchestra" та інші. Ознайомитись з усіма претендентами можна за посиланням. 

Укрпошта відкрила голосування за найкращу марку 2023 року: як взяти участьПроголосувати необхідно за два номери: один на марку, інший – на блок. Опитування триватиме до 21 січня, переможців оголосять 24 січня. 

"Загалом мали 18 особливих випусків. Та хоч кожна з цих марок по-справжньому заслуговує стати культовою, завжди є та, що викликає найбільше емоцій. Вона і стане класикою, якою у 2022 році стала марка з кораблем", — зазначив Смілянський.

Нагадаємо, що 22 грудня Укрпошта презентувала фінальну марку року. Поштовий випуск називається "Українські колядки в Києво-Печерській лаврі".

Пенсіонери знову можуть обміняти лампи розжарювання на енергоефективні