Укрпошта оголосила конкурс на ескіз марки Доброго вечора, ми з України
Фото: t.me/igorsmelyansky

"Укрпошта" розпочала прийом робіт з ескізами майбутньої поштової марки "Доброго вечора, ми з України". Про це у Telegram повідомив гендиректор компанії Ігор Смілянський

За його словами, 27 травня завершується продаж марок "Русскій воєнний корабль...всьо!" у відділеннях "Укрпошти" та на українських інтернет-платформах. Про наступні продажі буде відомо вже 1 червня. Водночас, компанія оголошує конкурс на ескіз марки "Доброго вечора, ми з України!" — за неї проголосували більше 200 тисяч українців з 650 тисяч. 

"Ми розуміємо всю відповідальність створення нової марки. Вона буде народна від початку до кінця: тему, ескіз — все в ній обираєте ви. Потім зможете обрати купляти онлайн чи у відділенні", — написав Смілянський. 

Упродовж наступного тижня "Укрпошта" буде реєструвати ескізи авторів. Надіслати свою роботу можна за посиланням до 3 червня включно. Далі найкращі 5-10 ескізів компанія виставить на народне голосування. Робота переможця і буде реалізованою на марках та мерчі "Укрпошти" вже у липні. 

Раніше ми повідомляли, що "Укрпошта" відкрила онлайн-голосування щодо наступної поштової марки, присвяченої війні в Україні. У результаті, переміг варіант "Доброго вечора, ми з України"

Не витримав навіть eBay: платформа зупинила продаж марок "Укрпошти" через ажіотаж