Укрпошта на 75% знижує вартість EMS доставки у Польщу

З 1 січня 2023 року "Укрпошта" на 75% знизить тариф на доставку відправлень у Польщу через сервіс міжнародних експрес відправлень EMS. Про це повідомила пресслужба поштового оператора.

Так, з січня EMS-відправлення вагою до одного кілограма з України до Польщі коштуватиме всього шість доларів, вагою до 10 кілограмів — близько 8,85 долара, а до 20 доларів — до 12,5 доларів.

"Враховуючи, скільки українців виїхало до Польщі з початку повномасштабного вторгнення, це має допомогти рідним підтримувати зв’язок не лише вербально", — кажуть в "Укрпошті"

Нові знижені тарифи діятимуть як для роздрібних, так і для корпоративних клієнтів. Таким чином "Укрпошта" вирішили підтримати український малий та середній бізнес.

Також в "Укрпошті" нагадали, що на початку жовтня Пошта Польщі знизила на 75% тарифи на доставку EMS-відправлень до України.

Раніше ми писали про те, що у відділеннях "Укрпошти" можна буде обміняти лампи розжарювання на економні LED-лампи. Кампанія з безоплатної заміни старик лампочок на нові світлодіодні стартує на початку 2023 року.

Укрпошта анонсувала останню в цьому році марку