Олександр Костилєв s1mple

Український кіберспортсмен Олександр Костилєв (s1mple), що представляє команду NaVi, отримав звання найкращого гравця останнього десятиліття у Counter-Strike: Global Offensive за версією кіберспортивної ліги Electronic Sports League. 

Церемонія нагородження відбулася під час міжнародного турніру по цій грі IEM Rio Major 2022, який проходив у Ріо-де-Жанейро з 31 жовтня по 13 листопада. 

Костилєв отримав звання найкращого гравця за результатами голосування професійних гравців. Переможця визначили за підсумком індивідуальних результатів протягом останніх десяти років. За цим показником s1mpleв випередив кіберспортсменів Ніколая Рідтца (dev1ce) з Данії та Патріка Ліндберга (f0rest) зі Швеції, що посіли друге та третє місця.

За свою ігрову кар’єру Костилєв завоював 21 нагороду Most Valuable Player та двічі ставав найкращим гравцем світу за версією порталу HLTV — у 2018 та 2021 роках, а також посідав друге місце — у 2019 та 2021 роках.

Нагадаємо, лікарка зі столичної лікарні "Охматдит", отримала нагороду Women in Global Health та стала однією з сімнадцяти героїнь охорони здоровʼя 2022.

Це дев'ять головних ігрових релізів листопада