Лікарку з "Охматдиту" визнали героїнею охорони здоровʼя 2022

Наталія Тетруєва, лікарка зі столичної лікарні "Охматдит", отримала нагороду Women in Global Health та стала однією з сімнадцяти героїнь охорони здоровʼя 2022.

Про це повідомили представники НДСЛ Охматдит у Facebook.

Наталія Тетруєва, лікарка зі столичної лікарні "Охматдит" отримала нагороду Women in Global HealthВручення нагороди відбувалося на Всесвітнього саміту охорони здоровʼя у Берліні.

Наталія Тетруєва отримала нагороду Women in Global HealthНаталія Тетруєва є провідним щелепно-лицьовим хірургом відділення пластичної та реконструктивної мікрохірургії. На цю премію її номінувала всесвітня організація SmileTrain.

Наталія Тетруєва отримала нагороду Women in Global Health"I am proud Ukrainian", — такі слова були на початку промови лікарки, коли вона отримала нагороду.

Наталія Тетруєва отримала нагороду Women in Global HealthНаталія разом з колегами працювали в лікарні під час війни. Вони змогли швидко надавати допомогу пораненим, не зупиняючи лікування діток з розщелиннями губи та піднебіння.

Такі діти не можуть чекати завершення війни. Ми маємо уникнути непоправних наслідків, таких як проблеми з харчуванням, мовленням, формування розвитку обличчя

У повідомлені підкреслили, що Наталія закликала колег з усього світу долучатися до допомоги українцям і запевнила, що у нашої країни — видатне і світле майбутнє.

Раніше ми писали, що український поет, письменник та музикант Сергій Жадан отримав польську нагороду імені Серхіо де Молла.

Гуманітарний штаб "Наш Київ" увійшов в топ-100 кращих громадських організацій