Український тренер зі стрибків у висоту отримав міжнародну нагороду
Фото: sustainhealth.fit

Геннадій Зуєв, український тренер зі стрибків у висоту, отримав нагороду Міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій за тренерські досягнення. Він та його спортсмени провели під російською окупацією близько п’яти тижнів.

Український тренер зі стрибків у висоту отримав нагороду за тренерські досягнення.Попри війну Зуєв продовжував тренувати стрибуна у висоту Андрія Проценка, з яким працював, коли спортсмену було ще 13 років. Плідна та важка робота мала успіх — у 2022 році 34-річний Андрій Проценко здобув бронзу на Чемпіонаті світу з легкої атлетики в Орегоні, а також бронзу на Чемпіонаті Європи в Мюнхені.

"Ми намагалися підтримувати себе у формі, оскільки розуміли, що єдине, що ми можемо зробити, це продовжувати рутинну роботу, прагнучи якомога краще підготуватися до міжнародних змагань", — зауважив український тренер.

Геннадій каже, що було важко навіть думати про тренування та змагання, тому бронзова медаль світу для них з Андрієм не менше золота, особливо з огляду на те, що йому довелося подолати на шляху, щоб її отримати.

Раніше ми писали, що український кіберспортсмен Олександр Костилєв (s1mple), що представляє команду NaVi, отримав звання найкращого гравця останнього десятиліття у Counter-Strike: Global Offensive за версією кіберспортивної ліги Electronic Sports League. 

Українка перемогла на Чемпіонаті світу з підводних видів спорту