Українські танцюристи підкорили America's Got Talent
Кадр з America's Got Talent: All-Stars

Дитячий танцювальний колектив з Дніпра Light Balance Kids вийшов у фінал американського шоу America's Got Talent: All-Stars, підкоривши журі конкурсу своїм виступом.

Light Balance Kids виступили у першому з шести епізодів першого раунду AGT: All-Stars, де вони змагалися ще з учасниками попередніх сезонів шоу. Колектив вже виступав у 14-му сезоні AGT, де увійшов у першу десятку. А оригінальний дорослий колектив Light Balance посів третє місце у 12-му сезоні конкурсу.

Цього разу Light Balance Kids продемонстрували запальний ретро-танок у стилі старих аркадних відеоігор з використанням яскравої LED-підсвітки. Члени журі назвали цей виступ найкращим з тих, які коли-небудь демонстрував колектив та додали, що українські танцюристи "подарували їм світло". За допомогою спеціальної кнопки журі відправило Light Balance Kids одразу у фінал шоу.

Учасники гурту розповіли, що не танцювали разом від початку війни в Україні, тож участь в AGT: All-Stars подарувала ним можливість возз’єднатися та показати світу, що світло є навіть у найтемніші часи. Частина колективу не змогла дістатися Сполучених Штатів через війну, тому до них на сцені приєдналися члени дорослої команди.

Нагадаємо, Київ отримав почесну відзнаку "Краще місто 2023 року". Українську столицю назвали маяком мужності та стійкості, яка веде непокірну націю проти жорстокого агресора. 

TVORCHI перемогли у фіналі нацвідбору на "Євробачення-2023"