Київ став найкращим містом світу у 2023 році за версією Resonance

Компанія Resonance Consultancy склала рейтинг найкращих міст світу з населенням понад мільйон мешканців. Київ отримав почесну відзнаку "Краще місто 2023 року".

Українську столицю назвали маяком мужності та стійкості, яка веде непокірну націю проти жорстокого агресора. 

"Це, як і решта України, місце невичерпної мужності перед обличчям щоденної трагедії", — зазначили у компанії.

Про те, як живе Київ під час повномасштабного вторгнення та як йде процес відбудови розповіла головна редакторка видання "Слідство.Інфо" Анна Бабінець. 

Для столиці країни, яка зазнала невпинних нападів, Київ зараз виглядає напрочуд нормально. Кінотеатри, ресторани та театри залишаються відкритими; стильна молодь п’є фільтр-каву зі своїми собаками та ноутбуками; у годину пік затори знову закупорюють артерії міста.

Згідно з каталогом Resonance Consultancy "Найкращі міста світу 2023 року, де найкраще жити, працювати та робити інвестиції" перше місце у рейтингу зайняв Лондон, друге — Париж, третє — Нью-Йорк, четверте — Токіо. На п'ятому місці опинився Дубай.

Раніше ми писали, що ентр Oliver Wyman Forum та Інститут транспортних досліджень Каліфорнійського університету в Берклі склали рейтинг міст з найкращим громадським транспортом. Перше місце посів Гонконг. 

Amazon склав рейтинг найкращих книг 2022 року