Українська снайперка кинула виклик жінці "наркобарона" та збирає 4 млн гривень

Українська військовослужбовиця, снайперка Євгенія Емеральд з позивним Жанна Дарк, оголосила збір коштів на ЗСУ — 4 млн гривень.

Про це вона повідомила на своїй сторінці в Instagram.

Євгенія Емеральд проти Інни Воронової

​Офіцерка з полку "Сафарі" обурена тим, що співачка Інна Воронова збирає 4 млн гривень на заставу свого чоловіка, Юрія Чернецького, якого було затримано за торгівлю наркотиками. Снайперка каже, що хтось збирає на ЗСУ, а хтось, щоб не сісти за продаж наркотиків.

Співачка Інна Воронова просить своїх підписників задонатити їй по 1 тис. гривень, а якщо вона збере 4 млн гривень обіцяє "концерт любові". Вона пише, що її чоловік — найкращий у світі, але йому "не пощастило з дружинами". Багато користувачів відповіли хейтом на її "збір", але співачка каже, що вона робить це заради сім'ї та своєї кар'єри.

Відомо, що Юрія Чернецького було затримано Нацполіцією за продаж наркотиків. Під час затримання у нього знайшли наркотики "навіть у кишенях".

Отже, Євгенія Емеральд вирішила показати українцям, на що треба збирати гроші. "Покажемо що ми справжня нація! Не дозволимо збирати гроші для наркомана! Давайте зробимо це спільно і дуже швидко", — каже українська Жанна Дарк. 

Офіцерка на своїй сторінці оголосила про збір 4 млн гривень та обіцяє показати "куди направиться кожна копійка". Донатити можна за посиланням. 

Наймодніший верхній одяг осінньо-зимового сезону 2022/23