У застосунку “Київ Цифровий” з’явився новий сервіс для представників ОСББ: деталі
Фото ілюстративне: Київська міська рада

У застосунку “Київ Цифровий” запустили новий сервіс для представників ОСББ, який допомагає ефективніше організовувати діяльність будинку.

Про це повідомляє пресслужба КМДА.

До системи вже приєдналися понад 100 об'єднань співвласників багатоквартирних будинків: тепер їхні голови і співвласники квартир можуть організовувати голосування онлайн, проводити збори та керувати процесами без зайвої бюрократії.

"Ми прагнемо, щоб співвласники багатоквартирних будинків могли ухвалювати важливі рішення швидко та без зайвих клопотів. Особливо зараз, коли багато українців перебувають за кордоном, і онлайн-збори та голосування є єдиним зручним способом брати участь у важливих рішеннях управління будинком", — зазначив заступник голови КМДА з питань цифрового розвитку Петро Оленич.

В останньому оновленні застосунку додали відредаговані шаблони документів “Повідомлення про збори” та “Листок опитування” відповідно до запитів голів ОСББ, можливість внесення співвласників за номером телефону замість номеру РНОКПП, перегляд статистики голосувань і зборів.

Раніше “Наш Київ” писав, що на Київщині відкрили багатофункціональну адмінбудівлю з ЦНАПом, амбулаторією та поштою.

Київщина готова до опалювального сезону: скільки громад вже почали підключати тепло