В селі Синяк Бучанського району відкрили адмінбудівлю, в якій є пошта, ЦНАП та амбулаторія

На Київщині в селі Синяк Бучанського району відкрили багатофункціональну адміністративну будівлю, в якій в одному приміщенні є ЦНАП, амбулаторія та пошта. Заклад повністю інклюзивний. 

В селі Синяк Бучанського району Київщині відкрили сучасну адмінбудівлю, де є Пошта, ЦНАП та амбулаторія

Про це повідомив Бучанський міський голова Анатолій Федорук.

В селі Синяк Бучанського району Київщині відкрили сучасну адмінбудівлю, де є Пошта, ЦНАП та амбулаторіяСкористатися послугами новозбудованої адмінбудівлі зможуть 3,5 тисячі жителів села Синяк та сусідніх сіл  — Червоне, Раківка, Вороньківка.

В селі Синяк Бучанського району Київщині відкрили сучасну адмінбудівлю, де є Пошта, ЦНАП та амбулаторіяБудівлю площею 500 м² побудували майже за півтора року. Кошти на це виділила Угорська екуменічна служба допомоги. 

В амбулаторії є уся сучасна медична техніка. Пацієнтів прийматиме сімейний лікар та медсестра. Вони надаватимуть мешканцям сіл первинну медичну допомогу.

В селі Синяк Бучанського району Київщині відкрили сучасну адмінбудівлю, де є Пошта, ЦНАП та амбулаторіяВ ЦНАПі можна зареєструвати місце проживання, отримати довідку, соціальні та юридичні послуги тощо. Також працюватиме поштове відділення.

Раніше "Наш Київ" писав, що у 2024 році понад 400 роботодавців Київщини отримали компенсації за працевлаштування ВПО.

Рекордна активність: скільки людей намагалися пройти Національний тест з медіаграмотності