GFM запустили послугу підвішаної шаурми для військових
Фото: facebook.com/diandrunyk

Ресторатор Дмитро Борисов запустив послугу "Підвішана шаурма для військових" у своїх закладах. Розповідаємо, як можна підвісити шаурму для захисників, які працюють у Київській області. 

Усі охочі можуть підвісити шаурму або пончики для військових на сайті GFM або у додатку GFM Delivery. Як тільки назбираються замовлення на 50-60 порцій шаурми, заклади передадуть готові страви військовим підрозділам у Києві та Київській області. Готують шаурму та пончики у БПШ на вулиці Великій Васильківській, 21.

Для замовлення потрібно: 

  • обрати шаурму або пончик-бокс для військових;
  • вказати абжану кількість страв;
  • оформити та оплатити замовлення. 

Після доставки партії шаурми GFM обіцяє викласти звіт і розпочати роботу над наступною партією. 

GFM запустили послугу підвішаної шаурми для військових

GFM запустили послугу підвішаної шаурми для військових GFM запустили послугу підвішаної шаурми для військових

 

GFM запустили послугу підвішаної шаурми для військових

Як з'явилася ідея "підвішаної шаурми для військових"?

Дмитро Борисов зазначає, що до 24 лютого навіть уявити собі не міг, скільки серед військових фанатів вуличної їжі. Уже в березні пролунали "перші дзвіночки", коли при відправці чергової порції обідів військові почали згадувати про шаурму. 

"Так би ця історія забулася, якби у квітні ми не отримали переказ в 10 000 гривень від мами військового, яка попросила влаштувати їм свято і приготувати шаурму для всього підрозділу. Ми, трохи шоковані, приготували 380 порцій і відправили. І чесно, чати наших координаторів ще ніколи не вибухали так від кількості сердечок та "Дякую". Не знаю, як це пояснити. Виявилося, що шаурма — це такий от комфорт-фуд, не просто їжа, а шматок "нормального життя", спогадів та мрій, який можна загорнути в фольгу і відправити з доставкою", — розповів Борисов. 

Водночас заклади GFM продовжують готувати близько 3000 гарячих обідів щодня для територіальної оборони, лікарень та інших служб, а також передають вакуумовані обіди тривалого зберігання на передову. 

Спротив російській окупації, день 80