У Вишневому відновлюють будівлі, що постраждали від обстрілів росіян: фото

7 січня у Київській області у місті Вишневому розпочався монтаж вікон у багатоквартирних будинках, які постраждали внаслідок атак росіян.

Про це поінформував голова Київської обласної державної адміністрації Руслан Кравченко. 7 січня у місті Вишневе Київської області розпочали монтаж вікон у багатоквартирних будинках, що постраждали від обстрілів росіянЧерез ракетні удари у місті зазнали пошкоджень 11 багатоповерхівок. Постраждали оселі понад 700 мешканців. 

Заміну всіх пошкоджених вікон в області робитиме міжнародний фонд Global Empowerment Mission. 

Першу партію 127 віконних конструкцій, виготовили за 4 дні. 7 січня у місті Вишневе Київської області розпочали монтаж вікон у багатоквартирних будинках, що постраждали від обстрілів росіянЗаявок по одному з найбільш постраждалих будинків понад 400 — їх планують втілити до середи, 10 січня. 

По місту комунальники закривають пошкоджені вікна плівкою чи фанерою в квартирах та місцях загального користування. Вже відновили тепло-, водо-, енергопостачання та частково газопостачання.7 січня у місті Вишневе Київської області розпочали монтаж вікон у багатоквартирних будинках, що постраждали від обстрілів росіянТакож відновлюють і інші об’єкти в постраждалих районах. 

Пошкодження зафіксували у 5 районах області  це 14 багатоквартирних будинків, 50 приватних, із них 2 будинки зруйновані. 

Крім того, пошкоджені понад 90 автівок, церква, складські приміщення низки підприємств, 2 школи.

Всі пошкоджені об’єкти обстежили відповідні комісії на місцях продовжують вивозити сміття. 

Також за потреби надать будівельні матеріали: шифер, плівку, цвяхи, дерев’яні рейки. 7 січня у місті Вишневе Київської області розпочали монтаж вікон у багатоквартирних будинках, що постраждали від обстрілів росіянГромадянам допомагають подавати заявки на єВідновлення. 

Раніше “Наш Київ” писав, що на кінець 2023 року в Київській області відновили повністю та частково із забезпеченням життєдіяльності понад 16,5 тисяч об’єктів.

У Вишневому після російської атаки пошкоджено 11 багатоквартирних будинків