У Вишневому після російської атаки пошкоджено 11 багатоквартирних будинків

2 січня у Вишневому Київської області після російської ракетної атаки пошкоджено квартири 700 людей, 11 багатоквартирних будинків.

Про це повідомив керівник Київської ОВА Руслан Кравченко. 

"Зараз у Вишневому організовано штаб, повністю готові приміщення для тимчасового розміщення людей. Загалом у цьому мікрорайоні пошкоджено квартири 700 людей, для 1000 людей у штабі організують тимчасове проживання. Їх повністю забезпечать всім необхідним, а також забезпечать гарячим харчуванням", — сказав очільник ОВА.

За його словами, уламки російської ракети впали на подвір’я цілого мікрорайону, у зв’язку з цим у людей вибиті вікна та віконні рами.

Внаслідок атаки, за словами Кравченка, станом на 12:00 пошкоджено: 

  • 16 приватних будинків
  • 11 багатоквартирних  будинків
  • 2 школи
  • складські приміщення, церква, низка підприємств
  • понад 60 автівок.

"Але ми у найближчий час розпочнемо заміри і замовимо та встановимо людям вікна. Ми забезпечим для них тимчасове комфортне проживання ", — сказав Кравченко.

В області вже відновили електропостачання для 81 тисячі родин. Наразі без світла залишаються 58 тисяч родин. До 17:00 планують поновити електропостачання по всій області.

Нагадаємо, вночі та зранку 2 січня ворог масовано обстріляв ракетами столицю. В місті пролунала серія гучних вибухів. Працювала протиповітряна оборона.

Раніше ми писали, що внаслідок ракетного обстрілу мирного населення росіянами у мікрорайоні Бортничі в Києві пошкоджено приватні житлові будинки та будівлю церкви.

У Києві 2 січня енергетики ДТЕК заживили частину мешканців після ракетної атаки росіян. Також в усіх районах Києва відновили водопостачання. Проте в деяких будинках правого берега спостерігається пониження тиску.

Наслідки обстрілу Київщини: є загиблі та поранені, знеструмлені будинки