Пункт незламності у River Mall

У торговельному центрі River Mall, що знаходиться у Дарницькому районі столиці, запрацював найбільший "Пункт незламності". Про це повідомили у Дарницькій районній адміністрації.

Там кажуть, що під час відключень електропостачання River Mall працює на автономному живленні, тому там можна зігрітися, поїсти, підзарядити гаджети та попрацювати.

Пункт працює щодня з 10:00 до 21:00 за адресою Дніпровська набережна, 12. Зазначається, що коли торговельний центр переходить на автономне електропостачання, світло в ньому може відключатися на 10-15 хвилин. 

Нагадаємо, на минулому тижні по всій Україні почали встановлювати "Пункти незламності". Це — місця, де під час відключень світла має бути автономне електропостачання, тепло, інтернет та мобільний зв'язок.

Пункти розміщують у школах, ЖЕКах, магазинах, інших установах або ж у спеціальних наметах. Знайти їх можна на інтерактивній мапі, яку нещодавно оновили. На цій мапі відмічені є три різновиди "Пунктів Незламності", в залежності від того, які зручності там є.

 А у Солом'янському районі волонтерська організація "Солом'янські котики" відкрила власний "Пункт незламності", який назвали Теплицею.

"Укрзалізниця" у разі потреби готова розгорнути на вокзалах "Фортеці незламності"