У столиці відкрився новий простір “Вільна” для жінок і дівчат: адреса та графік роботи

На правому березі запрацював дружній до жінок і дівчат простір “Вільна” на базі Київського міського Центру гендерної рівності, запобігання та протидії насильству.

Про це розповіла заступниця голови Київської міської державної адміністрації Марина Хонда.У Києві відкрився новий простір “Вільна”, що допомагає жінкам та дівчатамПростір “Вільна” допомагає жінкам і дівчатам, які шукають підтримку, турботу та можливості для самовираження й саморозвитку. 

У червні цей простір запрацював на базі іншого Центру на лівому березі. За цей час його відвідали понад 4 500 жінок і дівчат. У Києві відкрився новий простір “Вільна”, що допомагає жінкам та дівчатамНайбільш популярні запити: підтримка психоемоційного стану, групові зустрічі із психологинею, арттерапія та заняття, спрямовані на роботу з тілом та фізичне розвантаження. 

Простір “Вільна” на правому березі також зосередиться на допомозі сім’ям ветеранів.У Києві відкрився новий простір “Вільна”, що допомагає жінкам та дівчатамУ просторі жінки та дівчата можуть отримати наступні послуги:

  • групові та індивідуальні сесії із психологинею;
  • тематичні зібрання за чаєм або кавою;
  • консультації щодо спеціалізованих сервісів і служб психосоціальної підтримки;
  • творчі майстер-класи (малювання, рукоділля, театральне мистецтво, кулінарія тощо);
  • спортивні заняття (йога, пілатес, танці тощо);
  • кар’єрні сесії (історії успіху відомих жінок, профорієнтація, пізнавальні лекції від лікарів, психологів та експертів у різних сферах діяльності, розмовні клуби з української/англійської мови).

Адреса простору “Вільна” на правому березі Києва: вул. Іллєнка, 20.

Графік роботи: середа-неділя, з 11:00 до 20:00.

Стежити за анонсами заходів можна в соціальних мережах: Facebook та Telegram.

“Наш Київ” також писав, що у Києві завершили капітальний ремонт одного з притулків Київського міського Центру гендерної рівності, запобігання та протидії насильству.

Одинокі матері та переселенки у Києві можуть отримати нову професію