У Києві оновили притулок Центру гендерної рівності, запобігання та протидії насильству

У столиці завершили капітальний ремонт одного з притулків Київського міського Центру гендерної рівності, запобігання та протидії насильству.

Про це повідомила заступниця голови Київської міської державної адміністрації Марина Хонда. 

У притулку відремонтували підлогу, замінили радіатори і міжкімнатні двері, встановили протипожежні. У Києві завершили капітальний ремонт притулку Київського міського Центру гендерної рівності, запобігання та протидії насильствуЗамінили електричні мережі та пожежну сигналізацію. Провели капітальний ремонт стін і стелі.

Завдяки субвенції, облаштували у притулку найпростіше укриття та замінили сходи, на випадок небезпеки. У Києві завершили капітальний ремонт притулку Київського міського Центру гендерної рівності, запобігання та протидії насильствуУ притулку одночасно зможуть проживати 12 жінок із дітьми. 

Крім проживання, вони зможуть отримати психологічну підтримку та юридичну допомогу. 

Адреси притулків не розголошують з міркувань безпеки потрапити до них можна за направленням директорки КМЦ гендерної рівності, запобігання та протидії насильству.У Києві завершили капітальний ремонт притулку Київського міського Центру гендерної рівності, запобігання та протидії насильствуЯкщо ви або ваші знайомі постраждали від домашнього насильства — можна звернутися за допомогою:

  • 15-00 (зі стаціонарного);
  • 044-272-15-00 (із мобільного).

Раніше “Наш Київ” писав, що в одному з ліцеїв Київщини облаштували сучасне укриття подвійного призначення.

У застосунку “Київ Цифровий” об’єднали мапу укриттів і пункти обігріву: як працює сервіс