У столичному ботсаду пройде благодійна виставка-ярмарок: подробиці

23-24 грудня в Національному ботанічному саду імені М.М. Гришка НАН України відбудеться благодійна виставка-ярмарок “Різдвяний вернісаж у Ботанічному саду”.

Про це повідомляють на сайті Національної академії наук України.23-24 грудня в Національному ботанічному саду відбудеться благодійна виставка-ярмарок “Різдвяний вернісаж у Ботанічному саду”Під час заходу відвідувачі зможуть продегустувати різноманітні напої, джеми, сухофрукти та десерти.

Також, можна буде придбати екзотичні рослини та насінний матеріал: тропічних, квітниково-декоративних, овочевих, лікарських, пряно-ароматичних, ефіроносних, технічних, медоносних та ін.У Києві в ботсаду імені Гришка 23 і 24 грудня пройде благодійна виставка-ярмарокНа ярмарку презентуватимуть оригінальну продукцію з різних видів нових і нетрадиційних плодових культур, пряних, ефіроносних і лікарських трав (фіточаї, приправи та настоянки).

У “Вернісажі” братимуть участь Фундація Жінок Пасічниць України, які представлять продукцію бджільництва її можна буде дегустувати та придбати.У Києві в ботсаду імені Гришка 23 і 24 грудня пройде благодійна виставка-ярмарокПід час роботи виставки організують круглі столи, де можна отримати консультацію фахівців з вирощування, догляду та використання екзотичних рослин.

Заплановані екскурсії до “Великої купольної оранжереї” та в колекцію хвойних рослин і майстер-клас з виготовлення різдвяних віночків.

На ярмарку презентують ботанічні ілюстрації наукової співробітниці Саду Наталії Кушнір, що з науковою точністю відображають деталі, форми а також різноманітні кольорові відтінки рослин.

Як зазначають на сайті, значну частину коштів зароблених на заході передадуть на потреби Збройних Сил України. 

“Наш Київ” вже писав, що у Києві відкрилась виставка розмальованих боєприпасів військових з росії.

Театр імені Івана Франка зібрав понад півтора мільйона гривень на дрони для ЗСУ