Фотокнига "Невблаганна мужність: Україна і світ у стані війни".
Фото: detector.media

У США випустять фотокнигу про війну в Україні під назвою "Невблаганна мужність: Україна і світ у стані війни", де опублікують роботи видатних фотографів.

Про це повідомляє видання "Детектор медіа".

Фотокнига "Невблаганна мужність: Україна і світ у стані війни"Редактор видання Майкл Едрінгтон розповів, що до книги увійшли роботи Керол Гузі, Лінсі Аддаріо, Юстини Мєльнікевич, Поли Бронштейн, Свет Жаклін та інших.

А для обкладинки обрали фотографію, зроблену українським фотографом та бійцем полку "Азов" Дмитром Козацьким.під час оборони "Азовсталі".

Наша фотокнига має допомогти підвищувати та підтримувати обізнаність про війну в Україні. Мета – показати руйнування та втрати вашої країни, а також стійкість українського народу.

Фотокнига охоплює період від початку війни й "завершується минулим місяцем із визнанням того, що жах і боротьба тривають". Вона буде доступна англійською та українською мовами. Видання розповсюджуватиме Penguin Random House від імені видавця Blue Star Press.

Книгу та фотовиставку світлин презентують 14 жовтня в Українському домі у Вашингтоні. Видання вже доступне для попереднього замовлення, а офіційно надійде у продаж 25 жовтня.

Раніше ми писали, що Дмитро Козацький (позивний "Орест"), який перебував у російському полоні, переміг у престижному французькому фотоконкурсі Prix de la Photographie Paris.

Інді-видавництво Nighted випустило зін з роботами українських фотографів