У Солом'янському районі Києва відкрили інклюзивний Vcentri HUB: адреса, які послуги надають

У Солом'янському районі Києва запрацював інклюзивний Vcentri HUB. Це четвертий муніципальний простір, який відкрили в столиці з 2020 року.

Про це повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда.

У Солом'янському районі відкрили інклюзивний Vcentri HUB: адресаНовий Vcentri HUB знаходиться на вулиці Волинській, 17/28. Це приміщення площею 120  м², яке до 2017 року перебувало у приватній власності. У 2023 році з нього зняли арешт і почали приводити до ладу. Там зробили ремонт, облаштували декілька зон: окрема дитяча кімната, коворкінг-зона, велика та мала зали. Хаб оснастили комп’ютерами, проєкторами, екранами та провели Wi-Fi. До кінця року мають відремонтувати велике укриття.

У Солом'янському районі відкрили інклюзивний Vcentri HUB: адресаУ Солом'янському районі відкрили інклюзивний Vcentri HUB: адресаНаразі це муніципальний простір для проведення тренінгів, семінарів, нарад та культурних заходів. Також  Vcentri HUB працюватиме як центр допомоги внутрішньо переміщеним особам, центр юридичної та психологічної підтримки. 

Простір можна використовувати безкоштовно для проведення різноманітних заходів. Для цього необхідно зареєструватися за посиланням

"Vcentri HUB — це унікальний проєкт, розроблений Департаментом суспільних комунікацій. Ми зосереджені на модернізації та розвитку відкритих громадських просторів та бачимо їхню ефективність. З часу заснування мережі вже були проведені понад 8 тисяч заходів, які відвідали понад 160 тисяч людей. Хаби доступні для всіх", — наголосила директорка Департаменту суспільних комунікацій КМДА Мирослава Смірнова.

Адреси Vcentri HUB, які працюють у Києві:

  • Оболонський район: Оболонський проспект, 22-А;
  • Шевченківський район: вулиця Володимирська;
  • Голосіївський район: вулиця Велика Китаївська;
  • Солом’янський район: вулиця Волинська, 17/28.

Раніше ми писали, що у зоні відпочинку в Деснянському районі встановили питні фонтанчики.

Тендер на відбудову "Охматдиту": історія та подробиці скандалу