У салонах Lexus та Toyota відкрили Осередки тепла
Фото: autosamithark.ukravto.ua

З 25 січня у дилерських центрах Lexus та Toyota запрацювали "Осередки тепла" з опаленням, інтернетом, доступом до електроенергії та гарячими напоями.

Спеціально обладнані зони будуть доступні для всіх мешканців громад, поруч з якими знаходяться дилерські центри Lexus та Toyota. Тут люди зможуть підзарядити гаджети, зігрітися під час відключень електроенергії або попрацювати.

Приміщення забезпечені генераторами та зарядними станціями, а для опалення використовують газові та електричні обігрівачі. Також дилерські центри, які братимуть участь у проєкті, мають у розпорядженні супутникові системи або підключені до оптоволокна. Тож відвідувачі зможуть користуватися інтернетом у разі наявності світла у провайдера.

В усіх "Осередках тепла" можна буде випити чай або каву, а працівники центрів нададуть необхідну допомогу та зроблять перебування у них більш комфортним. Батьки зможуть розігріти їжу для малечі, а також — подивитися з дітьми мультики, допомогти їм зробити домашнє завдання тощо. Шоуруми дилерських центрів будуть облаштовані спеціальними зонами з кріслами, стільцями, подушками і пледами.

Адреси "Осередків тепла" у салонах Lexus можна знайти за цим посиланням, а у салонах Toyota — за цим.

Нагадаємо, українська ІТ-компанія облаштувала "пункт незламності" біля станції метро "Олімпійська". Там працює генератор, є Wi-Fi, обігрівачі, гарячі напої та місця для відпочинку.

"Пункти незламності" Київщини отримали 55 терміналів Starlink