У п’яти районах Києва продукти продаватимуть за "соціальними цінами": адреси
Фото: facebook.com/kyivbusinesscapital

У Голосіївському, Дарницькому, Дніпровському, Святошинському та Солом’янському районах столиці встановлять "соціальні намети", де продаватимуть товари за низькими цінами.

Про це повідомили представники Департаменту промисловості та розвитку підприємництва КМДА у Facebook.

Такі намети встановлять на сезонних ярмарках столиці, де ціни на окремі продукти будуть на порядок нижчими, ніж на самих ярмарках.

Адреси "соціальних наметів":

  • Проспект Науки, 88, Стратегічне шосе (в межах проспекту Науки та вулиці Малокитаївської), вулиця Юлії Здановської (в межах вулиць Михайла Стельмаха та Маричанської), проспект Голосіївський, 116, вулиця Голосіївська, 4-10 (Голосіївський район). Тут реалізуватимуть картоплю та овочеву продукцію;
  • На вулиці Ревуцького (Дарницький район), вулиці Алматинська, 64-74, (Дніпровський район), на перетині проспекту Перемоги, 73/1 та вулиці Кулібіна, на вулиці Підлісна, 8 (Святошинський район), на вулиці Героїв Севастополя (в межах проспекту Любомира Гузара, 28 та вулиці Чумака) продаватимуть бакалійні товари та овочеву продукцію.

На сайті вказано, що ціна на соняшникову олію коливатиметься у межах  57 грн/літр, масло вершкове 82% коштуватиме 45 грн (200 г), а гречка — 60 грн за 1 кг.

Раніше ми писали про те, що можна приготувати з цибулі-порей. Серед ідей: смачний суп з гарбузом, шріланкійська страва коту роті та кіш з пореєм.

У листопаді зросте вартість термінового оформлення паспортів: нові ціни